Oferte de service, reduceri, știri auto, totul despre industria auto, toate le găsiți aici. Abonați-vă la newsletter-ul nostrupentru a fi mereu la curent cu ofertele Auto Sima!

Hyundai Grand Starex, monovolumul multifunctional si multidotat

Starex_site

Va invitam in showroom-ul Auto Sima din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, pentru a va prezenta in premiera un model de autoturism unic pe piata auto din Focsani: Hyundai Grand Starex.

Hyundai Grand Starex înseamnă mai mult decat confort şi versatilitate.  Designul şi funcţionalităţile multiple ale spaţiului interior, ambianţa şi dotările practice, motorizarea exclusivă GPL, fiabilitatea şi costurile reduse de întreţinere fac din Hyundai Grand Starex o utilitară dorită de orice companie preocupată de minimizarea costurilor.

Într-un oras aglomerat, Hyundai Grand Starex poate cu usurintă să  transporte până la 12 persoane, fiind astfel perfect pentru familii mari sau pentru transportul angajaţilor. Noul sistem de geamuri laterale oferă o vizibilitate excelentă. Interiorul superb creează o maşină perfectă pentru oraş. De fapt, fiecare element interior al acestui model este creat să asigure o călătorie cat mai plăcută, atat pe distanţe scurte cat şi pe distanţe lungi. Această maşină este ideală pentru companiile ce au echipe de lucru mereu active, cu deplasări dese în teren, datorită costurilor reduse de utilizare zilnică şi de întreţinere.

Date tehnice (extras):
– Capacitate omologată: 8+1 locuri
– motorizare LPi, exclusivă cu GPL
– Euro 5
– Capacitate cilindrică: 2.360 cc
– Putere: 160 CP
– Cuplu maxim: 117 kW/ 5500rpm
– Cutie de viteze:  automată
– Dimensiuni: L = 5,12 m; l = 1,92 m; h = 1,93 m
– Greutate: 2213 kg


Pentru detalii suplimentare va asteptam sa ne vizitati sau va rugam sa ne contactati.