Oferte de service, reduceri, știri auto, totul despre industria auto, toate le găsiți aici. Abonați-vă la newsletter-ul nostrupentru a fi mereu la curent cu ofertele Auto Sima!

Noutati

       Va invitam in showroom-ul Auto Sima din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, pentru a participa la Zilele Portilor Deschise in perioada 29-30 Septembrie.        

Grupul Auto Sima Focsani in parteneriat cu Autonet, organizeaza evenimentul PitStop pentru soferii focsaneni, prin oferirea unei verificari detaliate si gratuite a masinii. Scopul evenimentului este constientizarea conducatorilor auto cu privire la importanta sigurantei tehnice   …    »

  Auto Sima iti ureaza o primavara minunata! Primavara aceasta lasa-te condusa de tot ce este frumos. Indiferent ca sunt vise noi la inceput de primavara, sperante sau planuri, Auto Sima te incurajeaza sa te   …    »

Anul 2014 marcheaza a 40-a aniversare a brand-ului Mobil 1. In 1974, cand uleiul sintetic de motor Mobil 1 s-a nascut oficial, el a fost comercializat si pentru a imbunatati eficienta consumului de combustibil. Formulari   …    »

  Vino oricând cu maşina ta la Auto Sima Tecuci şi  beneficiezi de o verificare mecanică gratuită. În plus, ITP-ul pentru autoturisme costă doar 100 lei. Iţi oferim servicii de tinichigerie şi vopsitorie la cele   …    »

Va invitam in showroom-ul Auto Sima din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, pentru a va prezenta in premiera un model de autoturism unic pe piata auto din Focsani: Hyundai Grand Starex. Hyundai Grand Starex înseamnă   …    »

  Povestea noastră a început acum 20 de ani, mai exact la sfarşitul lunii octombrie 1994, dată la care a fost înfiinţată societatea, iar în acea vreme activitatea principală a companiei era vânzarea de carburanţi,   …    »

  Pregateste-ti din timp masina pentru sezonul rece si profita acum de ofertele noastre: 1. Pachet schimbare anvelope: montaj + echilibrare + hotel anvelopa la pretul de 15 lei (TVA inclus) / anvelopa / sezon   …    »

  Saptamanal Auto Sima iti va prezenta un extras din oferta Automeister la piese si accesorii auto. Oferta din acesta saptamana: – Disc frână faţă pentru BMW 5 (E60) de la 190 lei – Curea   …    »

Pregateste-ti din timp masina pentru sezonul rece si profita acum de ofertele noastre: 1. Pachet schimbare anvelope: montaj + echilibrare + hotel anvelopa la pretul de 15 lei (TVA inclus) / anvelopa / sezon (6   …    »

Va invitam in showroom-ul Auto Sima din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, pentru a va prezenta in premiera un model de autoturism unic pe piata auto din Focsani:  Hyundai Avante Hybrid. Poluarea excesiva, inclazirea globala,   …    »

Toamna s-a instalat deja confortabil în calendar si probabil ai scos deja paltonul de toamnă si cizmele de la naftalină. Si pentru că ti-e dragă, te-ai gândit probabil si la ea: la masina ta si   …    »