Stația de distribuție carburanți Auto Sima Focșani este partener Rompetrol și oferă clienților combustili de cea mai bună calitate. Poți savura o cafea bună sau poți servi rapid ceva de mâncare în Snack Bar-ul din incinta stației!

Partener Rompetrol

Stația de distribuție carburanți Auto Sima Focșani a luat ființă în luna octombrie a anului 1994. Din anul 2000 aceasta devine partener Rompetrol, oferind clienților în tot acest timp combustili de cea mai bună calitate.

Mai mult decât o stație de distribuție a carburanților, benzinăria Auto Sima Focșani a fost gândită ca un centru de servicii complete unde, pe lângă comercializarea de produse de cea mai bună calitate, clienții beneficiază și de servicii suplimentare atât pentru ei, cât și pentru mașina lor: alimentare cu carburanți, cumpărarea de produse specifice și accesorii auto din magazinul de desfacere din incinta stației precum și servirea unor gustări calde sau pur și simplu relaxare, în Snack Bar, la o cafea cu prietenii.

Stația de distribuție carburanţi Auto Sima este situată în Focşani, pe Calea Munteniei nr. 11, pe drumul european E85, care traversează Europa de la nord la sud, din Lituania până în Grecia, în plan intern şoseaua numindu-se Drumul Naţional 2 (DN2), cea mai importantă arteră rutieră care leagă capitală ţării de restul Moldovei, cu un trafic auto semnificativ (Bucureşti – Suceava).

auto sima focsani vrancea
SERVICE
MULTIMARCA
auto sima focsani vrancea
REPARATOR
AGREAT
auto sima focsani vrancea
MASINI
NOI SI RULATE
auto sima focsani vrancea
PARTENER
ROMPETROL
FOCSANI
Calea Munteniei nr. 11
Tel. 0237 231.000
auto sima focsani vrancea
TECUCI
Str. Ghe. Petrascu nr. 72
Tel. 0236 810.510
auto sima recuci galati