Te așteptăm în service-ul Auto Sima Focșanipentru a beneficia de tehnicieni profesioniști și expertiza mărcii, garanție pentru piesele originale Dacia & Renault împotriva oricărui defect de fabricație sau de material, precum și de garanția calității intervenției

Reparator agreat Dacia & Renault

Incredințează-ți mașina celor care o cunosc în detaliu!

Auto Sima Focșani vă oferă certitudinea unei supravegheri atente a comportamentului mașinii dumneavoastră în perioada de garanție cât și în post-garanție, printr-o performantă activitate de service, care cuprinde întreaga gamă de servicii de întreținere și reparare a autoturismelor Dacia și Renault.

Pe lângă dotarea tehnică de excepție, vă oferim piese de schimb de origine și serviciile unui personal experimentat și competent.

De ce piese originale Dacia și Renault?

Piesele originale păstrează calitatea vehicului tău, indiferent de vârstă sau kilometraj, garantând siguranța ta și a familiei tale, confortul la volan, ținută de drum și încredere deplină atunci când rulezi. Nu uita, numai piesele de schimb originale mențin în timp valoarea mașinii.

Pentru a răspunde prompt oricăror solicitări, compania noastră vă pune la dispoziție servicii non-stop, 24 ore, 7 zile pe săptămână, respectiv deplasări ale specialiștilor pe teren cu autovehiculul de intervenție cu platformă, complet echipat pentru a efectua remorcări și tractări.

auto sima focsani vrancea
SERVICE
MULTIMARCA
auto sima focsani vrancea
REPARATOR
AGREAT
auto sima focsani vrancea
MASINI
NOI SI RULATE
auto sima focsani vrancea
PARTENER
ROMPETROL
FOCSANI
Calea Munteniei nr. 11
Tel. 0237 231.000
auto sima focsani vrancea
TECUCI
Str. Ghe. Petrascu nr. 72
Tel. 0236 810.510
auto sima recuci galati